Våra varumärken

Decléor är ledande inom aromaterapi. Många av produkterna är 100% naturliga och helt fria från konstgjorda tillsatser. Decléors filosofi är att både utsidan och insidan måste vara i balans för att uppnå bästa resultatet.

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte AHA-syran. Behandlingarna är framtagna för att ta fram hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelse samt återfukta på djupet.

Esse Probiotic Skincare också kallad "Framtidens Hudvård" är världens första hudvårds serie med levande probiotika som  kommer från Sydafrika. Certifierat av Ecocert, veganmärkt av Vegan Society, rättvisemärkt av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

Durance använder de finaste råvarorna från närligande gårdar i Provence och har minst 95% naturliga ingredienser. I butiken hittar du deras doftljus, handtvål, rumsdofter, badsalt, massageoljor och mycket mer.

Dresdner Essenz är ett tyskt märke som har funnits sedan 1910. De använder sig främst av eteriska oljor och naturliga ingredienser i största möjliga mån. De har en ekologisk serie för barn från 3 år som inte innehåller alkalisk tvål, kisseloljor, mineraloljor eller syntetiska färgämnen.

I butiken hittar du ett brett utbud av nagellack från Mavala.

Ingredienserna i alla produkter är 100% naturliga och testade av Ecocert. Eco Cosmetics är medlem i Vegan Society. Inga djurtester görs varken på råvaran eller slutprodukt. I vårt sortiment finns solprodukter, hudvårdsprodukter, hårprodukter och babyprodukter.

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Många allergiker har provat och vittnar om att de för första gången kan bära smycken utan besvär. Hos oss har vi ett stort urval av örhängen.

Bare Minerals är baserat på naturliga mineraler. Flera av mineralerna har vårdande egenskaper och ger en positiv anti-aging effekt med sitt naturliga UV skydd. Produkterna passar alla hudtyper.