Ansiktsbehandling

Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående. Vi anpassar våra behandlingarna efter just din hudtyp och du får en personligt utformad hudanalys och rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hud.

Exuviance Radiance Retinol Peeling

En unik och smärtfri skönhetsbehandling för dig som vill ha förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken effektivt. Behandlingen är även fantastisk mot acne, acneärr och hyperpigmentering. Behandlingen passar alla hudtyper som är i behov av förnyelse. Du får även med dig ett litet kitt med produkter anpassade för eftervård som räcker i några dagar.

 • 30min - 1 595:- 
 • Kur med 5 behandlingar 7250:-

Vid köp av kur ingår anpassade produkter för eftervård till ett värde av 900:- (fullsize dag och nattkräm)


Fresh Up

Rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, mask och dagkräm

 • 30min - 595:-

Expert Rent

Rengöring, hudanalys, peeling, portömning, mask och hudkräm

 • 45min 775:-

Klassisk

Rengöring, hudanalys, peeling, portömning, brynplock, massage, mask, handmassage och dagkräm.

 • 60min - 925:-

Aroma


Behandlingen börjar med avslappnande ryggmassage för att sedan övergå i en ansiktsbehandling med en mindre rengöring, hudanalys, peeling, lite längre ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage och hudkräm.


 •  60 min - 925:-

Esse Diamant (Ekologisk)

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömning, brynplock, massage i mån av tid, ansiktsmask, ögonmask, ampull, serum, ögonkräm och dagkräm

Esse Probiotic Skincare Ampull behandling - välj mellan 5 effektiva ampuller som är proppade med probiotika (goda bakterier) och prebiotika (mat för goda bakterier) som tillsammans med högeffektiva andra ingredienser skapar magi för huden. De fem valbara ampuller är Hyaluronicampull som återfuktar på djupet, Hydroboostampull som återfuktar, lugnar och balanserar huden, Brightampull som jämnar ut hudtonen, Clarifyingampull som reducerar talgöverskott, minskar rodnad och behandlar acne, Intensityampull som reducerar rynkor.  

 • 55min - 60 min  1 095:-

Esse Skincare BHA (Ekologisk)

En rengörande och åldersbekämpande ansiktsbehandling med djupgående BHA-peeling. Med mjölksyra, salicylsyra, roobios och vitamin C, behandlas akne, solfläckar, fina linjer och rynkor på ett effektfullt sätt. Behandlingen avslutas med Esse populära Omegamask som är proppad med probiotika, omega 3, 6 och 9 som stärker huden och ger den näring och lyster.

 • 60min - 75 min  1125:-

Exuviance Antiage

Rengöring, hudanalys, antioxidantbooster, AHA-peeling, portömning eller ansiktsmassage, antiagemask, serum och dagkräm.

 • 55min - 60 min  1095:-

Exuviance Clarifying

Ansiktsbehandling för acnebenägen, storporig hud, pigmentering och ärrig hud. Rengöring, hudanalys, clarifying booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum och dagkräm.

 • 60 min - 1095:-

Exuviance Guldlyx

En mycket uppstramande behandling som ger huden en fuktboost. Passar utmärkt för torr och mogen hud. Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning, brynplock, massage, Exuviance guldmask och ögonmask, handmassage och dagkräm.

80min - 1195:-

Harmoni (kan väljas med ekologiska produkter)

Inledande ryggmassage, sedan ansiktsbehandling med rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage, mask, handmassage och hudkräm.

 • 80min - 1195:-

AHA-Peeling 20%

Rengöring, AHA-peeling, mask

 • 30min -895:-
 • Kur med 6 behandlingar 4475:- (Betala för 5 behandlingar)
 • Tips, lägg till en booster som förhöjer resultatet - Clarifying för acnebenägen hud eller antioxidantbooster för linjer, rynkor och solskadad hud. 100:- / gång

AHA-Peeling 30%

Rengöring, AHA-peeling, Exuviance guldmask

 • 45 min- 995:-
 • Kur med 6 behandlingar 4975:-Betala för 5 behandlingar)

Bör inte göras om man aldrig gjort en AHA-peeling tidigare.

Ansiktsbehandling Lyx (Kan väljas med ekologiska produkter)

Här får du allt! Grundlig portömning och rikligt med massage. Inleds med lugnande tryck i fotsulorna som övergår i en avkopplande ryggmassage. Därefter följer för ansiktet rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, portömning, ansikts-, dekolletage- och nackmassage, mask, hand och arm massage, olja för nagelbanden.

 • 90min - 100min - 1525:-

Minisemester

Pedikyr, kortare ryggmassage samt ansiktsbehandling. Ett varmt och härligt fotbad inleder behandlingen, sedan övergår den till avslappnande ryggmassage. Därefter följer en klassisk ansiktsbehandling och en grundlig pedikyr.

 • 110min - 120min - 1695:-

Tillval vid ansiktsbehandlingar

Dessa tillval kan du lägga till i din ansiktsbehandling

Frans och Brynfärg

225kr

Vax av överläpp eller haka

225kr

Brynplock

120kr

Lättare makeup

295:-

Exuviance guldmask

150kr

Lättare manikyr (ej lack)

355kr