Bareminerals Smoothing Face Brush

Smoothing Face Brush är perfekt för appliceringen av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Men den kan även användas till olika foundationformat. Borsten har en kupolliknande design och ger en jämn och fin täckning. Vegansk.
För applicering med flytande foundation, gör så här:
Tag produkten på fingertoppen och fördela ut i ansiktet. Massera sedan in formulan med borsten. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Smoothing Face Brush ger ett mer täckande resultat av din foundation/Complexion Rescue än vad det blir med applicering med fingrarna.
Rengöring av sminkborstar.
Sminkborstar behöver rengöras regelbundet då det både samlas smuts och bakterier i borsten. Gamla sminkrester påverkar även slutresultatet och gör sminkningen sämre. Så om du tar hand om din sminkborste så kan den hålla i många år.
Tvätta gärna borstarna minst varannan vecka, använder du flytande foundation så rekommenderar vi att du tvättar dom ännu oftare.
Hur gör du rent borstarna?
Med en mild tvål eller schampo. Blöt borsten, håll den inte så allt vatten åker in i borsten, då kan limmet lossna och borsten går sönder. Massera in tvålen försiktigt och cirkulera lite i handflatan och skölj sedan rikligt. När du sköljt ordentligt så pressar du ur vattnet från borsten med händerna. Gnugga inte borsten på en handduk. Då kan borsten bli spretig. Lägg sedan borsten på ett plant och rent underlag exempelvis en handduk. Låt den lufttorka.

395,00 kr